Color Run the flower power Event 2017!

The Color Run 2017 zondag 28 mei aanstaande Sloterpark te Amsterdam!!! Komen jullie ook naar dit geweldige Event het word reeds in 40 landen gehouden geweldige mensen, muziek en met bekende DJ,s kortom een Event en een color full spektakel die je niet wil missen!!!

 

 

WAT IS THE COLOR RUN™?

The Color Run™ is ‘s werelds eerste kleurenloop evenement en werd opgericht in maart 2011. Het doel van The Color Run™ is gezondheid en geluk te bevorderen door mensen bij elkaar te brengen en samen deel te nemen aan de 5 gelukkigste kilometers van de wereld. The Color Run™ is de officiële organisatie van de wereldwijde kleurenlopen. Er vinden nu jaarlijks edities plaats in meer dan 300 steden in 40 landen.

The Color Run 2017 zondag 28 mei aanstaande Sloterpark te Amsterdam!!! Komen jullie ook naar dit geweldige Event het word reeds in 40 landen gehouden geweldige mensen, muziek en met bekende DJ,s kortom een Event en een color full spektakel die je niet wil missen!!!

WAT IS THE COLOR RUN™?

The Color Run™ is ‘s werelds eerste kleurenloop evenement en werd opgericht in maart 2011. Het doel van The Color Run™ is gezondheid en geluk te bevorderen door mensen bij elkaar te brengen en samen deel te nemen aan de 5 gelukkigste kilometers van de wereld. The Color Run™ is de officiële organisatie van de wereldwijde kleurenlopen. Er vinden nu jaarlijks edities plaats in meer dan 300 steden in 40 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.