Tie Dye, de trend van toen en nu, ook voor een maatje meer!

Tie Dye werd gedragen door hippies die deze bohemian stijl doorvoerde in hun gehele outfit. Prints die in de jaren 60 oh zo populair waren maken een come back, want wie was er nu niet verliefd op de kleurrijke en originele en unieke prints ? Graag blikken we terug naar het verleden en hebben we de Tie Dye trend vertaald naar het heden, we gebruiken hem nu op subtiele wijze in onze hedendaagse garderobe.

Zo krijgt bijvoorbeeld je alledaagse jeans een extra dimensie door hem eens te combineren met een Tie Dye top of vest.

Het mooie aan Tie Dye is dat de print heel subtiel kan zijn, maar ook heel kleurrijk en opvallend, geen enkele print is hetzelfde. Maak je outfit speelser, kleurrijker, vrolijker geef het een eigen “twist” door het dragen van Tie Dye kleding.

Tie Dye Set

Tie Dye Children Set Offer

Ga je voor de helemaal hippie stijl? Voor het toevoegen van details zodat je je outfit boho of boho-chique maakt? Of je nu gaat voor een Tie Dye maxi jurk,een halterjurk, een rok, broek, legging, jumpsuit, top of vest er is altijd een print te vinden die bij je past. Onze Tie Dye leggings zijn ook geschikt om als hardloop- en sport broek te gebruiken en uitermate geschikt als Yoga- pant, door het gebruik van natuurlijke stoffen namelijk viscose nemen ze zweet op en voelen ze heel natuurlijk en comfortabel. Het toevoegen van  5 % spandex aan de viscose zorgt voor het vormbehoud van de kleding waardoor deze mooi aansluit op uw lichaam. 

 

 

Handgemaakt, kleurrijk, unieke patronen, subtiele of felle kleuren, comfortabel zittende zachte stoffen,zeer makkelijk te combineren, een lust voor het oog, populair, niet meer weg te denken uit ons hedendaags straatbeeld, een knipoog naar de hippie stijl van weleer, Tie Dye de trend van toen en nu ! 

Special Tie Dye Tunic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *