Over By-Ann.com

Over ons

Graag wil ik mezelf even aan jullie voorstellen, ik ben Antoinette Treffers en ben 49 jaar, moeder van 2 kinderen Joey en Byoux, en nu alweer bijna 5 jaar getrouwd, en alweer 11 jaar samen met mijn Hansie die ook 2 jongens heeft namelijk Thom en René.

Ik hou van bijzondere dingen zoals kleding is mijn passie en vooral aparte kleding gemaakt van natuurlijke materialen, zoals zijde, viscose, wol, cashmere, katoen en vooral viscose dat aanvoelt als zijde, leer en vooral ook gekleurde en bonte kleuren daar word ik vrolijk van. En tijdens onze reizen kwamen mijn man en ik op plekken zo mooi, en de mensen daar hadden zulke mooie en bijzondere en gekleurde kleding aan waar ik direct verliefd op werd, waarop ik tegen mijn man vertelde dit lijkt me nu geweldige kleding voor onze winkel, wij op zoek naar die mooie stoffen en de mensen proberen duidelijk te maken of ze die mooie kleding die de dames daar droegen voor ons konden maken zogezegd zo gedaan, we hebben daardoor zoveel bijzondere spullen laten maken en opgestuurd per boot naar onze winkel in Scheveningen en zodoende is ons eigen label ontstaan By-Ann. Onze winkel hebben we inmiddels alweer bijna 7 jaar, in de Keizerstraat 52 in Scheveningen.

Scheveningen is in het voorjaar en de zomer een druk bezochte badplaats, in de periode van de herfst en winter helaas wat minder, we hebben in die bijna 7 jaar behoorlijk wat clientèle opgebouwd, ook mensen die van ver komen en mij word regelmatig gevraagd of we ook een Webshop hebben, waarop ik altijd antwoordde, nee helaas nog niet maar we begrijpen dat heel veel mensen niet altijd in de gelegenheid zijn om op ieder moment naar onze winkel te komen, vandaar dat het nu tijd word om onze winkel te gaan koppelen met een Webshop zodat iedereen wereldwijd  in de gelegenheid is ook op afstand 24/7 van onze mooie spullen te kunnen voorzien.

We hopen daardoor onze klanten ook van onze najaar/winter collectie te kunnen voorzien die ook vaak colorful, handmade en uniek zijn. We laten onze mooie spullen ook zeker niet door kinderhandjes maken maar door volwassen dames.

Ook heb ik een grote passie voor hoeden en petten zowel voor heren als voor dames en we verkopen dan ook aan jong en oud, en we proberen zoveel mogelijk onze hoeden en petten van verschillende maten te voorzien zodat onze hoeden en petten voor een groot publiek toegankelijk zijn en van natuurlijke materialen zijn gemaakt en ben er stiekem best een beetje trots op als ik weer een leuke hoed of pet aan iemand verkocht heb en die mensen dan blij en lachend mijn winkel uit zie lopen, dat is mijn motto gezellig een praatje maken en mijn aparte spullen aan de mensen te tonen, vaak komen ook mensen graag om gewoon gezellig een praatje te maken en probeer daar ook altijd tijd voor te maken, als het druk is begrijpen de mensen ook dat het soms niet kan, maar de mensen hartelijk ontvangen en respect voor alle mensen staat bij mij, mijn man en mijn ouders die ons regelmatig een handje komen helpen hoog in het vaandel. We zijn soms net een klein familie bedrijfje geworden, ook onze kinderen helpen ons graag een handje. Ook hebben we prachtige en unieke lampen, sieraden  en meubelen die handgemaakt zijn in India, die we nu online hebben staan en er komen er in de toekomst nog meer varianten bij.

We hopen de mensen vanaf nu wereldwijd  dan ook altijd te kunnen voorzien van onze mooie en bijzondere spullen, ook als ze niet in de gelegenheid zijn om naar onze winkel in Scheveningen te komen. We hebben getracht onze Webshop zo duidelijk mogelijk te maken zodat een ieder bij ons kan kopen en de omschrijvingen bij de artikelen zo goed mogelijk te omschrijven en als er toch nog vragen zijn over de producten kan je me altijd mailen of bellen. En hopelijk genieten jullie er net zo van als wij doen dat onze mooie spullen vanaf nu ook online verkrijgbaar zijn.

Graag tot ziens in onze winkel in Scheveningen of natuurlijk online op www.by-ann.com!

Groetjes Antoinette en Hans Treffers