Verzenden & Retourneren

Nieuw! De By-Ann Retourservice.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw bestelde artikel, of is de maat niet juist. Dan kunt u vanaf heden gebruik maken van onze retourservice.

Voor 16.00 uur besteld is de volgende (werk)dag in huis! 

Bij bestellingen voor 16.00 uur kunnen wij het meestal die dag nog verzenden. Zodra de bestelling is verzonden krijg je bericht van ons. Het By-Ann pakket heb je dan meestal de volgende dag in huis, ook op zaterdag!

Wij verzenden bestellingen vanaf € 100,- gratis!

De verzendkosten bij bestellingen in Nederland onder de € 100,- zijn € 4,95. Bestellingen boven de 100,- (binnen Nederland) verzenden wij gratis met uitzondering van onze meubels. Komt hier een deel van retour, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten.

De verzendkosten van sieraden zijn € 2,95,-

Deze worden verzonden als brievenbuspakket, mits ze door de brievenbus geleverd kunnen worden.

Let op!: Brievenbuspakketten kunnen een iets langere levertijd hebben dan reguliere pakketten.

PostNL Pakketdienst

Wij versturen onze By-Ann pakketjes met de PostNL Pakketdienst. Je ontvangt van de PostNL aan het einde van de dag een track en trace nummer, zodat je kunt volgen waar jouw pakket op dat moment is.

Verzenden buiten Nederland

Voor bestellingen buiten Nederland berekenen wij de PostNL pakketservice tarieven, de tarieven worden hiervoor automatisch berekend, nadat de adresgegevens zijn ingevoerd.

Retourneren

U hebt recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd, dan worden de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de By-Ann zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan By-Ann geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected], of via onze geautomatiseerde retourservice

Het artikel dient in de originele verpakking opgestuurd te worden na aanmelding op onze retourpagina www.by-ann.com/retourneren. Wij streven ernaar om een retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Na de verwerking ontvangt u bericht. By-Ann streeft ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking te voldoen. In ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Verzendkosten en aansprakelijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of stort By-Ann het aankoopbedrag terug op de rekening.

  • Sieraden kunnen niet geretourneerd worden.
  • SALE ITEMS KUNNEN ALLEEN GERETOURNEERD WORDEN VOOR EEN ANDERE MAAT OF TEGOEDBON.

Klachten en defecten kunnen niet als reguliere retour worden verzonden, maar moeten z.s.m. gemeld worden bij de klantenservice via [email protected], zie algemene voorwaarden, artikel 7.

Uitzonderingen: Oorbellen worden niet retour genomen ivm hygiëne voorschriften. Bikini’s dienen met ondergoed te worden gepast, en worden zonder hygiëne strip in het broekje niet retour genomen!

By-Ann Retourservice:

https://by-ann.shipping-portal.com/returns/

Retouradres:

By-Ann / retouren
Keizerstraat 52
2584 BK
Scheveningen

Wij adviseren het aangetekend retour te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! By-Ann is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!